Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Κρι Κρι - Σκούταρι S4 72 - 43 (PlayOffs 1-8)

   Το Σκούταρι μπήκε από την αρχή στο γήπεδο με στόχο να αιφνιδιάσει το Κρι Κρι και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε. Προηγήθηκε με 0-6 και με 13 – 15 στο όγδοο λεπτό, αλλά μέχρι εκεί!!! Το δεκάλεπτο τελείωσε υπέρ του Κρι Κρι 21-16 ενώ το δεύτερο δεκάλεπτο έληξε με επιμέρους σκορ 19 – 05!!! Το δεύτερο ημίχρονο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και απλά διευρύνθηκε η διαφορά.
   Η φετινή πορεία λοιπόν της ομάδας του Σκουτάρεως είναι άκρως επιτυχημένη. Η ομάδα φέτος ενισχύθηκε με αθλητές που έχουν παραστάσεις από υψηλό επίπεδο όπως τον Ματζιούνη και τον Κολοβό και κατάφεραν να την πάνε ένα σκαλί παραπάνω. Στα συν της ομάδας η ηρεμία και η χαρά του παιχνιδιού, ενώ στα μείον η απουσία, εδώ και ένα τρίμηνο, για άγνωστους λόγους, του συντονιστή της ομάδος Γιάννη Κατσίκη. Του χρόνου αν ενισχυθεί με κάποιο αξιόλογο small forward, ίσως πάνε και ακόμα καλύτερα. 
   Όσο για τη ομάδα του Κρι Κρι , στον ημιτελικό αντιμετωπίζει την ομάδα του Εν Κήπω σε ένα παιχνίδι που το Κρι Κρι είναι το φαβορί. Το παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είχε λήξει 63 – 44 για την ομάδα του Κρι Κρι. Το Κρι Κρι είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Αν το rotation ανοίξει λίγο παραπάνω και οι παίκτες κλειδιά πάρουν στα σωστά χρονικά σημεία τις ανάσες που χρειάζονται, αν δεν υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους, αν δεν ασχοληθούν με την διαιτησία, αν κόψουν τον ενθουσιασμό του Εν Κήπω, αν σημαδέψουν σωστά στον επιθετικό προσανατολισμό τους τότε έχουν πολλές ελπίδες να βρεθούν στον Μεγάλο Τελικό τις 12ης  Ιουνίου. 

Δεκάλεπτα  : 21-16, 19-05, 14-08, 18-14.

Διαιτητές : Τσακιρίδης – Δαρνάκας - Πελτέκη

Συνθέσεις :

Κρι Κρι : Βαβαλέκας  2 , Δημητριάδης  2 , Συράκης , Ρούλης Π. 23(4) , Ζαφειρόπουλος 3(1) , Ρούλης Χ. 13(1) , Κορωνάκης , Σαλμάς  2 , Αρχοντίδης  13 , Φιλιππίδης ,  Ροΐδης 12(2) , Τζότζος 2 ,.

Σκούταρι S4 : Γκέρης , Ιχτιάρης , Ηπειρώτης , Πεπούδης 15(1) , Κατσίκης , Μαντζιάρης 2 , Χονδρούδης , Ματζιούνης , Κοπρούδης 12(2) , Κολοβός 14 , Εμμανουηλίδης Γ. ,

MVP Αγώνα:  Ρούλης Χρ. (Κρι Κρι)

Ιατρός Αγώνα :  Κακαρίδης Δημήτριος

* Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν παγωτά προσφορά της εταιρίας ‘’Κρι Κρι’’

*  Ο MVP του αγώνα κερδίζει  ένα εισιτήριο προσφορά του θερινού ‘Σινέ Κρόνιο’  για οποιαδήποτε ταινία μέχρι τέλους Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου