Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κρι Κρι - Εν Κήπω 69 - 56 (Ημιτελικός)













   

Το Κρι Κρι μπήκε από την αρχή στο γήπεδο με στόχο να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και κατάφερε να προηγηθεί με 10 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο. Στο 2ο δεκάλεπτο η διαφορά έφυγε στους 16 πόντους με τους Εν Κήπω να αντιδρούν και τελικά το ημίχρονο να κλείνει με 36 – 25. Στο 3ο δεκάλεπτο οι Εν Κήπω  δεν εμφανίστηκαν ποτέ και οι Κρι Κρι ε σωστή κατεύθυνση, εκτοξεύουν την διαφορά στους 21 πόντους και το δεκάλεπτο λήγει με σκορ 60 – 39. Στο 4ο δεκάλεπτο οι Εν Κήπω   αποφασίζουν να κάνουν αυτό που έπρεπε να έχουν σαν στόχο από την αρχή του αγώνα. Να τρέξουν. Πιέζουν σε όλο το γήπεδο, κλέβουν μπάλες, πετυχαίνουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και κατεβάζουν την διαφορά στους 7. Όμως 2 καλάθια των Κρι Κρι  στην ουσία κόβουν τα φτερά των Εν Κήπω  και το παιχνίδι τελειώνει με 69 – 56. Οι Κρι Κρι στον Μεγάλο Τελικό και οι Εν Κήπω  στον Μικρό με την απορία τους να μένει, στο τι θα γινόταν αν πίεζαν πιο νωρίς. 
Έτσι οι Εν Κήπω συναντούν στον Μικρό Τελικό την ομάδα των Πελαργών. Άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τον νικητή να κατακτά την τιμητική 3η θέση.
   Οι Κρι Κρι ομάδα με το μεγαλύτερο ρόστερ , που στηρίζεται σε λίγους αλλά ποιοτικούς παίκτες, δημιουργήθηκε για να πάρει τα πάντα!!! Στόχευσε από την αρχή να πάρει 2 ατομικούς τίτλους, του 1ου  Σκόρερ και του 1ου στα τρίποντα και τα κατάφερε. Είχε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με διαφορά από τον δεύτερο και «διέλυε» κάθε αντίπαλο που συναντούσε εκτός ελάχιστων περιπτώσεων σε όλο το πρωτάθλημα. Έχει μόλις μία ήττα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και αυτή είναι από την ομάδα των Gangsters. Ο Τελικός προμηνύεται αμφίρροπος και δύσκολα θα έχει την έκβαση του παιχνιδιού της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος όπου ο νικητής αναδείχθηκε εύκολα. Προβλέπεται ένα ντέρμπι με 2 διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Από την μία το σύνολο και η ομάδα και από την άλλη παίκτες σταρ, που έχουν βρει χημεία μεταξύ τους, που σε όποια ομάδα και να έπαιζαν θα ήταν πρωταγωνιστές. Ευχή όλων να δούμε έναν ωραίο Τελικό με κύριο γνώμονα τον σκοπό που γίνεται το Τουρνουά, που δεν είναι άλλος από την δυνατότητα που δίνει σε όλους μας, να αθληθούμε. Ας κερδίσει ο καλύτερος!!! Καλή επιτυχία. 

Δεκάλεπτα  : 22-12, 14-13, 24-14, 09-17.

Διαιτητές : Νέδογλου  - Δαρνάκας - Οικονόμου

Συνθέσεις :

Κρι Κρι : (Ρούλης Χρ.) Βαβαλέκας , Δημητριάδης , Συράκης , Ρούλης Π.  18(2) , Ζαφειρόπουλος , Ρούλης Χ.  13(1) , Κορωνάκης , Σαλμάς , Αρχοντίδης  13(1) , Κακαρίδης Α.  10 , Φιλιππίδης ,  Ροΐδης  15 , Τζότζος ,.

Εν Κήπω : (Τατιτζικίδης ) Καρανατσίδης , Φιλτζαντζής  4 , Κυριαζίδης  10(1) , Μαυρίδης , Φρατζέσκος  10(2) , Μαματζής , Μαθιουδάκης  10 , Μπαμπάτσης  4 , Τσούκαλος , Κοέντας  10 , Αδαμίδης , Μπεντιούλης  8(2) , Παπαπαναγιώτου ,

MVP Αγώνα:  Ρούλης Π. – Κακαρίδης Α. (Κρι Κρι)

Ιατρός Αγώνα :  Ανδρέου Παναγιώτης

* Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν παγωτά προσφορά της εταιρίας ‘’Κρι Κρι’’


*  Ο MVP του αγώνα κερδίζει  ένα εισιτήριο προσφορά του θερινού ‘Σινέ Κρόνιο’  για οποιαδήποτε ταινία μέχρι τέλους Αυγούστου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου