Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Gangsters Φυτοενέργεια - Δίαυλος 82 - 60 (PlayOffs 1-8)

   Οι Gangsters δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στον Δίαυλο και από τη αρχή επέβαλαν τον ρυθμό τους που ήταν καταιγιστικός. Ο Δίαυλος προσπάθησε να βοηθήσει το παιχνίδι, παίζοντας και αυτός σε γρήγορο ρυθμό και χωρίς καμία σκοπιμότητα, με αποτέλεσμα το σκορ να είναι και υψηλό και το παιχνίδι αρκετά θεαματικό. Ο χρόνος μοιράστηκε σε όλους τους αθλητές και από τις δύο ομάδες. 
   Η φετινή πορεία λοιπόν της ομάδας του Δίαυλου κρίνεται ως πετυχημένη. Με ρόστερ, που αποτελείται από αθλητές, που δεν έχουν παίξει σε κάποια εθνική κατηγορία σε επίπεδο ανδρών αλλά με αθλητές που παίζουν κυρίως streetball στα ανοιχτά της κοιλάδας, κατάφεραν να έχουν μια τόσο καλή χημεία σαν ομάδα και να διασκεδάζουν σε κάθε παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να φεύγουν από το γήπεδο πάντοτε χαρούμενοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στα συν της ομάδας η συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων σε κάθε παιχνίδι. Του χρόνου αν ενισχυθεί με κάποιους παίκτες σε καίριες θέσεις  θα έχει βλέψεις για ακόμη καλύτερη πορεία.
   Όσο για τη ομάδα των Gangsters  στην επόμενη φάση διασταυρώνεται με την ομάδα των Πελαργών σε ένα παιχνίδι που και πάλι οι Gangsters είναι το φαβορί. Αν κάνουν, ότι έκαναν όλο το χρόνο και δεν υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν μετά από δύο χρόνια απουσίας ξανά στον τελικό!!!

Δεκάλεπτα  : 20-09, 22-11, 18-21, 22-19.

Διαιτητές : Νέδογλου – Οικονόμου - Τσακιρίδης

Συνθέσεις :

Gangsters Φυτοενέργεια: Τρέντζιος 7(1) , Παυλίδης 3 , Κοδρόπουλος 6 , Ζιώγας  5 , Γρηγοριάδης 6 , Παπαδημητρίου 6 , Χατζουρίδης , Βασιλείου 2 , Μάγγογλου 13 , Γκόγκας Γ. 14 , Κούτρης 12 , Παρίσσης 8 ,.

Δίαυλος : Εμμανουηλίδης Θ. , Δημητρακόπουλος 10(2)  , Καρακατσάνης 7(1) , Ταυλαρίδης , Μιχιταρίδης  8 , Καρυπίδης 4(1) , Πασσόπουλος , Βοζίκης , Φρύδας 12(2) , Σφίτης , Καμπούρης , Τρέντου 10(2) , Ιατρίδης , Ιωάννου 9(1) ,.

MVP Αγώνα:  Κούτρης (Gangsters Φυτοενέργεια)

Ιατρός Αγώνα :  Μπουζάκης Απόστολος

* Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν παγωτά προσφορά της εταιρίας ‘’Κρι Κρι’’

*  Ο MVP του αγώνα κερδίζει  ένα εισιτήριο προσφορά του θερινού ‘Σινέ Κρόνιο’  για οποιαδήποτε ταινία μέχρι τέλους Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου