Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Δικηγόροι - Εν Κήπω 60 - 67 (PlayOffs 1-8)

   Οι Εν Κήπω μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και προηγήθηκαν με 13 – 17. Δεύτερο δεκάλεπτο στο ίδιο μοτίβο με το πρώτο και αλλαγή της άμυνας των Εν Κήπω  από man to man σε ζώνη. Τέλος ημιχρόνου με αποτέλεσμα 23 -  30. Τα νεύρα εκείνη την στιγμή είναι κάτι που διακρίνεται ξεκάθαρα στους Δικηγόρους. Στην αρχή του τρίτου ξεφεύγει ακόμα πιο πολύ το Εν Κήπω  αλλά ένα ξέσπασμα των δικηγόρων φέρνει το ματς στα ίσα. Σκορ 44 – 44. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πέφτουν κορμιά, υπάρχει εκατέρωθεν γκρίνια και τεχνικές ποινές. Τελικά νικητής αναδεικνύεται ο ποιο ήρεμος και ο πιο συγκεντρωμένος . 
    Η φετινή πορεία λοιπόν της ομάδας των Δικηγόρων όσο αναφορά το πρωτάθλημα είναι αξιοζήλευτη με μόλις τρεις ήττες. Όμως αν το δούμε πιο αναλυτικά στην ουσία δεν έκαναν κάτι παραπάνω από την περσινή τους πορεία όπου και πάλι αποκλείστηκαν στην φάση τον οκτώ και ας πρόσθεσαν φέτος μία καλαθομηχανή (Ιωαννίδης) στο ρόστερ τους, η οποία ναι μεν τους έδωσε πόντους και εύκολες νίκες αλλά μείωσε το rotation και τους πολλούς ζεστούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.
    Πιστεύουμε του χρόνου να εμφανιστεί πιο δυνατή, πιο ήρεμη σε καταστάσεις περίεργες και αν προσθέσει έναν με δύο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της τότε θα μιλάμε για μετάλλιο. 
    Όσο για τη ομάδα του Εν Κήπω  στην επόμενη φάση συναντούν την ομάδα των Κρι Κρι σε ένα παιχνίδι, όπου μπαίνει σαν αουτσάιντερ. Αν η ομάδα του Εν Κήπω ανοίξει την πίεση στα ¾ του γηπέδου είτε με επιθετικό press, είτε με press καθυστέρησης είτε με συνδυασμό των δύο παραπάνω, αν απαγορεύσει  τα postαρίσματα κάποιον παικτών του αντιπάλου, αν ελέγξει τον αιφνιδιασμό του Κρι Κρι έχοντας κάποιον παίκτη πάντα να επιστρέφει πίσω σαν αμυντική ισορροπία, αν φθείρει το μοναδικό πεντάρι του Κρι Κρι σημαδεύοντας τον στα pick, αν τρέξει το Εν Κήπω στον αιφνιδιασμό και αν τέλος πάντων έχει μία οποιαδήποτε δικιά του τακτική ίσως να έχει κάποια πιθανότητα να κλέψει το παιχνίδι. Γιατί αν πάει στο 5 εναντίον 5 και σε αργό ρυθμό τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Άλλωστε είναι προτιμότερο να έχεις τακτική και ας είναι λάθος παρά να μην έχεις τίποτα. 

Δεκάλεπτα  : 13-17, 10-13, 21-14, 16-23

Διαιτητές : Τσακιρίδης – Δαρνάκας - Πελτέκη

Συνθέσεις :

Δικηγόροι : Καλαϊτζής , Τρέντζιος 3(1) , Στύλλας , Σπυρίδης 13(3) , Χαλκιόπουλος 10 , Καπής 6(1)  , Αλευράς , Ιωαννίδης Σπ. 17 , Γιδόγιαννος , Τσιάπος 11(1) , Στρανομίτης ,.

Εν Κήπω : Καρανατσίδης 6 , Φιλτζαντζής , Κυριαζίδης 5(1) , Μαυρίδης , Φρατζέσκος 10(2)  , Μαματζής 4 , Μαθιουδάκης  11 , Μπαμπάτσης  1 , Τσούκαλος , Κοέντας 14  , Αδαμίδης , Μπεντιούλης 16(1) , Παπαπαναγιώτου ,

MVP Αγώνα:  Μπεντούλης  (Εν Κήπω)

Ιατρός Αγώνα :  Μπουζάκης Απόστολος

* Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν παγωτά προσφορά της εταιρίας ‘’Κρι Κρι’’

*  Ο MVP του αγώνα κερδίζει  ένα εισιτήριο προσφορά του θερινού ‘Σινέ Κρόνιο’  για οποιαδήποτε ταινία μέχρι τέλους Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου