Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Gangsters Φυτοενέργεια - Ασφαλτική ΑΕ Πελαργοί 60 - 53 (Ημιτελικός)

   





















































Σε ένα παιχνίδι που είχε ξεκάθαρο φαβορί, η ομάδα των Πελαργών κόντρα στις προβλέψεις, που έκαναν λόγω για εύκολη επικράτηση των Gangsters  αποδείχθηκαν σκληροτράχηλοι και πούλησαν τελικά πολύ ακριβά το «τομάρι» τους. Κατάφεραν από την αρχή να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και να προηγηθούν με 16 – 19 στο 1ο δεκάλεπτο. Οι  Gangsters αντέδρασαν στο 2ο και με ένα επιμέρους σκορ 19 – 9 κατάφεραν αυτοί να μπουν στην θέση του οδηγού και το ημίχρονο έληξε με σκορ 35 – 28. Νέα αντίδραση από τους Πελαργούς και λήξη 3ου δεκαλέπτου με την διαφορά στους 3 πόντους. Στο 4ο δεκάλεπτο προσπάθησαν οι Πελαργοί να πάρουν το παιχνίδι αλλά τελικά τόσο οι ικανότητες των παικτών των Gangsters  όσο και το βάθος στον πάγκο τους δεν το επέτρεψαν να γίνει.    Οι Gangsters κέρδισαν τον αγώνα που τους οδηγεί στον Μεγάλο Τελικό αλλά τις εντυπώσεις τις κέρδισαν, σίγουρα οι Πελαργοί.   
   Έτσι οι Πελαργοί συναντούν στον μικρό Τελικό την ομάδα των Εν Κήπω. Λογικά θα δούμε άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι όπου και οι δύο θα θέλουν πολύ ένα μετάλλιο, έστω και αυτό της 3ης θέσης.  
   Οι Gangsters ομάδα συνόλου σε όλο το πρωτάθλημα που σε κάθε παιχνίδι έχουν και άλλο πρωταγωνιστή και στόχο να παίξουν πάντα ωραίο μπάσκετ, χωρίς να «διαλύσουν» κάποιον αντίπαλό τους  συναντούν στον τελικό την ομάδα των Κρι Κρι με τις πιθανότητες για τίτλο να είναι 50 – 50. Αν παίξουν πιεστικά, τρέξουν και αντέξουν στο σκληρό παιχνίδι των Κρι Κρι και δεν μπούνε στο δικό τους ρυθμό, έχουν μεγάλη τύχη να είναι αυτοί οι νικητές του Μεγάλου Τελικού.  


Δεκάλεπτα  : 16-19, 19-09, 09-13, 16-12.

Διαιτητές : Νέδογλου  - Δαρνάκας - Τσακιρίδης

Συνθέσεις :

Gangsters Φυτοενέργεια: (Βασιλείου) Τρέντζιος 10 , Παυλίδης  , Κοδρόπουλος  , Ζιώγας  17(1) , Γρηγοριάδης 2 , Παπαδημητρίου 5 , Χατζουρίδης 2 , Βασιλείου  , Μάγγογλου 8 , Γκόγκας Γ. 2 , Κούτρης 13(1) , Παρίσσης 1 ,.

Ασφαλτική  AE Πελαργοί  : (Μηλούσης) Ιντζές  10 , Γρίψιος  8 , Σταυρόπουλος  10(1) , Κοκολιός  4 , Παρασκευόπουλος  2 , Τσακιρίδης  7 , Δημάδης  7 , Κωφίδης , Κάτος  ,  Γεωργίου  5 , Πεχλιβανίδης , .

MVP Αγώνα:  Ζιώγας - Κούτρης (Gangsters Φυτοενέργεια)

Ιατρός Αγώνα :  Ανδρέου Παναγιώτης

* Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν παγωτά προσφορά της εταιρίας ‘’Κρι Κρι’’


*  Ο MVP του αγώνα κερδίζει  ένα εισιτήριο προσφορά του θερινού ‘Σινέ Κρόνιο’  για οποιαδήποτε ταινία μέχρι τέλους Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου