Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Παν Μάρκετ - Ασφαλτική ΑΕ Πελαργοί 50 - 52 (PlayOffs 1-8)

   Περιμέναμε ότι θα ήταν το πιο αμφίρροπο παιχνίδι στη φάση του Final Eight. Για 35 λεπτά δεν ήταν. Οι Πελαργοί έχοντας κατά βάση, κοντό σχήμα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και με 15 πόντους, παίζοντας την κλασική πιεστική τους άμυνα. Ακόμα και όταν γύρισαν σε ζώνη, αναγκαστικά, λόγω φάουλ οι αθλητές του Παν Μάρκετ ήταν εκνευριστικά άστοχοι από την γραμμή του τρίποντου.    Φτάνοντας 4:50 πριν την λήξη του αγώνα οι Παν Μάρκετ αποφασίζουν να κάνουν την αντεπίθεση τους ανεβάζοντας την πίεση τους στα ¾ του γηπέδου και ακoλουθώντας κάθε άστοχο δικό τους σουτ με αποτέλεσμα και να οδηγούν σε λάθη τους αντιπάλους τους, αλλά και να ανανεώνουν μια και περισσότερες φορές τις επιθέσεις τους.
Το τελευταίο λεπτό εξελίσσεται σε θρίλερ με πολύ δυνατές άμυνες και δυνατές μονομαχίες. Στα 14 δευτερόλεπτα με σκορ 50 – 52 υπέρ των Πελαργών την μπάλα την έχει στην κατοχή της η ομάδα των Παν Μάρκετ, η οποία αστοχεί στα 2,7 αλλά η μπάλα φεύγει έξω από τα χέρια αθλητή της ομάδας των Πελαργών. Ύστερα από time out το τελευταίο σουτ για 3 πόντους, που θα τους δώσει την νίκη το επιχειρεί ο Τσούλκας, το οποίο όμως είναι άστοχο.
   Η φετινή πορεία λοιπόν της ομάδας του Παν Μάρκετ κρίνεται ικανοποιητική. Με ρόστερ, που αποτελείται από αθλητές, που έχουν παίξει σε εθνικές κατηγορίες σε επίπεδο ανδρών αλλά με αθλητές που τα σωματικά τους χαρακτηριστικά είναι αξιοζήλευτα, κατάφεραν ύστερα από ένα χρόνο απουσίας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Του χρόνου αν ενισχυθεί με κάποιους παίκτες στην περιφερειακή γραμμή, θα κάνουμε λόγω μέχρι και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
   Όσο για τη ομάδα των Πελαργών, στην επόμενη φάση διασταυρώνεται με την ομάδα των Gangsters σε ένα παιχνίδι που εμφανίζεται σε αντίθεση με το περσινό Final Four ως αουτσάιντερ. Αν αντέξουν στη πίεση, αν κατεβάσουν τον ρυθμό, αν κλείσουν τους διαδρόμους ρισκάροντας κάποια σουτ και παίξουν σαν πρωταθλητές (έχουν κατακτήσει τον περσινό τίτλο) τότε θα έχουν πιθανότητες να βρεθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Μεγάλο Τελικό του Τουρνουά Εργαζομένων 2012 – 2013.

Δεκάλεπτα  : 08-13, 11-12, 11-17, 20-10.

Διαιτητές : Νέδογλου – Οικονόμου - Τσακιρίδης

Συνθέσεις :

Παν Μάρκετ : Μπουζάκης 9(1) , Παπαδόπουλος , Τσούλκας  5(1), Κακαρίδης Δ. , Χρυσανθίδης Θ. 4 , Κυριακίδης  11 , Παναγιώτου 5(1) , Ζλάτκος 16 , Χρυσανθίδης Β. , Καπισίδης , Χορταράς Μ. ,.

Ασφαλτική  AE Πελαργοί  : Ιντζές 9 , Γρίψιος , Σταυρόπουλος 7 , Κοκολιός 6 , Παρασκευόπουλος , Τσακιρίδης 9(1) , Δημάδης 9(1) , Κωφίδης , Κάτος 10 ,  Γεωργίου 2 , Πεχλιβανίδης , Δημητρίου ,.

MVP Αγώνα:  Μηλούσης (Ασφαλτική ΑΕ Πελαργοί)

Ιατρός Αγώνα :  Μπουζάκης Απόστολος

* Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν παγωτά προσφορά της εταιρίας ‘’Κρι Κρι’’

*  Ο MVP του αγώνα κερδίζει  ένα εισιτήριο προσφορά του θερινού ‘Σινέ Κρόνιο’  για οποιαδήποτε ταινία μέχρι τέλους Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου