Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Valley Kings - Αστυνομία 35 - 23 (1η Αγωνιστική)

    Μέτριο παιχνίδι από πλευρά παραγωγικότητας αφού οι πόντοι ειδικά στο 2ο ημίχρονο έμπαιναν με το σταγονόμετρο (21 και οι 2 ομάδες μαζί). Τελικά οι Βασιλιάδες της Κοιλάδας ήταν λίγο καλύτεροι και με οδηγό τον Γκόγκα έφτασαν στην νίκη στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στο Πρωτάθλημα ενώ για την Αστυνομία ο 1 πόντος που πέτυχε στο 3ο δεκάλεπτο αποτελεί πιθανόν αρνητικό ρεκόρ. Οι Valley Kings αποτελούμενοι ουσιαστικά από παίκτες που παίζουν streetbasket στα ανοιχτά της Κοιλάδας εμφάνισαν μία ομάδα που σαν πρώτο συστατικό έχει την παρέα και την χαρά της άσκησης αλλά και μπάσκετ ξέρουν και ανταγωνιστικοί θα είναι και ζημιές θα κάνουν σε όποιους τους υποτιμήσουν. Η ομάδα της Αστυνομίας είναι η κλασική ομάδα που εμφανίζεται κάθε χρόνο με πρώτο και κύριο στόχο να εκπροσωπήσει την Αστυνομία αφού στην ομάδα αγωνίζονται κατ επιλογήν μόνο Αστυνομικοί. Στην πορεία θα είναι καλύτεροι αφού όπως και πέρσι παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκουν ρυθμό.

Οκτάλεπτα : 11 – 08, 12 – 06, 05 – 01, 07 – 08.

Διαιτητές : Νέδογλου - Τσακιρίδης

Συνθέσεις :

Valley Kings : Βασιλείου, Kοδρόπουλος 6, Γκόγκας 14, Αλεξιάδης, Κουμπαρούδης 6(2), Καραγιάννης, Γκαϊτατζής, Μπιτζιώνης, Γεωργαλής, Φραγκίδης 9(1).

Αστυνομία: Γούλας 2, Σιώης, Ευαγγελίδης Α., Ράπτης 3(1), Ευαγγελίδης Ζ., Δεμερτζής 6(2), Καραμάνης, Γκέκας, Χαβαλές 2, Kακαράς 3(1), Παπαδόπουλος Ηλ., Δαρδάνης 6.


MVP Αγώνα:  Γκόγκας (Valley Kings)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου