Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ουστριάς Toyota - Παλ.Ν.Σκοπού Εν Κήπω 42 - 61 (1η Αγωνιστική)


    Καλό παιχνίδι και αρκετά ανταγωνιστικό για 3 δεκάλεπτα με την διαφορά να ανοίγει στο 4ο  μετά από 2 τεχνικές ποινές που δέχτηκε η γηπεδούχος ομάδα. Μεγάλο ρόστερ η ομάδα της Ουστριάς Toyota (15 άτομα) οι οποίοι και έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο πρώτο τους παιχνίδι και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ τους και λογικά παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι και καλύτεροι. Η ομάδα  των Παλ.Ν.Σκοπού Εν Κήπω από το όνομα τους και μόνο καταλαβαίνουμε ότι προέρχεται από την συνένωση δύο ομάδων με ιστορία στο Τουρνουά. Με παίκτες στο ρόστερ τους που έχουν αγωνιστεί τόσο σε τοπικές όσο και σε εθνικές κατηγορίες, με πληρότητα σε κάθε θέση και με μεγάλη εμπειρία στο Πρωτάθλημα, λογίζεται σαν ένα από τα φαβορί για την είσοδο στο φετινό Final Four και γιατί όχι για το τίτλο του πρωταθλητή.

Οκτάλεπτα : 12-14, 09-11, 14-19, 07-17.

Διαιτητές : Νέδογλου - Τσακιρίδης

Συνθέσεις :

Ουστριάς Toyota : Ουστριάς , Γκοντινόπουλος 3(1), Καπετάνιος 1, Παϊκλής 8, Ζαχαριάδης 2, Πασχάλης 11, Κιοσσές 4,Φουντουκίδης 4, Σκερλετίδης  , Χορταράς Δ. , Μαραγκός  9(1).

Παλ.Ν.Σκοπού Εν Κήπω : Μαθιουδάκης 7, Γκόγκας Αθ. 10, Αχτσής 2, Μπεντιούλης 11, Γκαβανόζης Ε.Χρ. 12, Φιλτζαντζής 5(1), Τζιμητρόπουλος Αρ. , Γκαβανόζης Γ.Χρ. 2, Γκαβανόζης Αθ. 9, Μπαμπάτσης 3,.  


MVP Αγώνα:  Μαθιουδάκης (Παλ.Ν.Σκοπού Εν Κήπω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου