Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

S4 Σκούταρι - Starks 28 - 22 (1η Αγωνιστική)

Ξεκίνησε λοιπόν και φέτος το Πρωτάθλημα Παλαιμάχων «Εργαζομένων και Ανέργων» με κεντρική ευχή όλων όσων παρευρέθηκαν στο κλειστό της Ομόνοιας να περάσουν και φέτος όλοι καλά χωρίς τραυματισμούς και υγεία σε όλους.
Να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά την κεντρική ιδέα του Πρωταθλήματος που δεν είναι άλλη, από το να δίνει την δυνατότητα σε Σερραίους πολίτες να αθλούνται αλλά και να αγωνίζονται χωρίς αυτοσκοπό την νίκη.
Τώρα πάμε στα σημερινά παιχνίδια που από τη μία είχαν κλειστά σκορ και δεν υπήρξαν μεγάλες διαφορές στα σκορ αλλά λίγο η πρεμιέρα, λίγο το άγχος, λίγο η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα έκανε το καλάθι να μοιάζει με κουμπότρυπα!!! 

Συγκεκριμένα:

S4 Σκούταρι - Starks 28 - 22 (1η Αγωνιστική)

Την διαφορά που πήρε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο η ομάδα του Σκουτάρεως κατάφερε να την διατηρήσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί από τους  Starks. Στους Starks αγωνίζονται αθλητές που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά στο πρωτάθλημα οπότε είναι ερωτηματικό η παρουσία τους ενώ από την άλλη στοίχημα αποτελεί και το S4 Σκούταρι που φέτος δεν θα έχει στο ρόστερ τα δύο περσινά πολυβόλα, Ματζιούνη και Μαντζιάρη που μεταγράφηκαν στους Βισάλτες.

Οκτάλεπτα : 12-05, 19-09, 23-14, 28-22.

Διαιτητές : Οικονόμου - Δαρνάκας

Συνθέσεις :

S4 Σκούταρι: Γκέρης 4 ,  Ιχτίαρης , Πεπούδης 6, Κατσίκης, Πώμτσιος , Μπάνιος, Σοφιανός 2 , Κοπρούδης 12, Κόλοβος 4. Εμμανουηλίδης.

Starks : Τσιπούρας, Παναγιωτόπουλος 2, Μάλλος 11,Ιατρούδης 3(1), Μοσχόπουλος, Αναστασιάδης, Στόγιος, Θωμαϊδης 4, Ροπμπής4,.

MVP Αγώνα:  Κοπρούδης (S4 Σκούταρι)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου