Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Fighters - Sharks 21 – 30 (1η Αγωνιστική)

Νευρικότητα και πολλά άστοχα σουτ ήταν αυτό που κυριάρχησε σε αυτό το παιχνίδι. Μικρό σκορ για την ομάδα των Sharks που το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από παίκτες που την περασμένη περίοδο έπαιζαν στους Drink Team αλλά και νέους αθλητές που αγωνίζονται για πρώτη φορά στο Τουρνουά. Οπότε νωρίς για συμπεράσματα. Οι Fighters δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την στιγμή που σε όλο το 2Ο ημίχρονο έβαλαν μόλις 4 πόντους. Μια ομάδα οι οποία κατά 9/13 απαρτίζεται από παίκτες που έπαιζαν στο περσινό Δίαυλο που λογικά θα έχει στόχο εκτός από την χαρά της συμμετοχής, να καταφέρουν και κατι καλύτερο από την 8η θέση που κατέλαβαν την περασμένη περίοδο.

Οκτάλεπτα : 07-03, 10-14, 02-09, 02-04.

Διαιτητές : Οικονόμου – Δαρνάκας

Συνθέσεις :

Fighters : Δημητρακόπουλος 10(1), Τρέντος, Αναγνωστίδης, Μιχηταρίδης, Καμπούρης, Καρυπίδης 2, Σπλήνας 4, Παρασκευόπουλος 5, Καρακατσάνης, Πέννας, Φρυδάς, Ιωάννου,.

Sharks (Βαλάσης): Σταυρόπουλος Αλ.3, Παρμπούνης 8, Σωτηρίου Σωτ., Σωτηρίου Ι., Πόρναλης, Εμμανουηλίδης 8, Σωτηρίου Στ. 7 , Στεργιόπουλος, Μανδάλης 2, Παναγιώτου Π. 1, Βλάχος 1,.


MVP Αγώνα:  Εμμανουηλίδης (Sharks)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου