Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας των Gangsters

 Η ομάδα των Gangsters εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την κοπή της βασιλόπιτας τους: 


  '' Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, παρουσία μελών, φίλων του συλλόγου και αρχών του τόπου, ο Σύλλογος Φιλάθλων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος Gangsters 1987 έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα. Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Βασίλης Παπαβασιλείου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης κυρία Σοφία Μπιτζίδου. Παρέστη επίσης ο άνθρωπος που ενσαρκώνει τον πυρήνα του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων – Ανέργων – Συνταξιούχων Δήμου Σερρών Νίκος Ιλανίδης καθώς και εκπρόσωποι των ομάδων του Πρωταθλήματος αυτού. 
   Η εκδήλωση διανθίστηκε από ξεχωριστές στιγμές. Πρώτη από αυτές ήταν η παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του συλλόγου www.gangstersbc.gr , στην οποία μπορεί κανείς να γνωρίσει από κοντά το σύλλογο, τη δράση και την ιστορία του. Συγκινητική ήταν η βράβευση του μέλους των Gangsters Δημήτρη Αθανασίου, στον οποίο απονεμήθηκε ο τίτλος «Gangster της χρονιάς» για το ήθος και τη συνολική του προσφορά στο σύλλογο. Βραβεύτηκε επίσης ο καλαθοσφαιριστής Αλέξης Καδής με τον τίτλο «Προσωπικότητα της χρονιάς», καθώς οι Gangsters τον τιμούν για την ολοκλήρωση της καριέρας του, που περιελάμβανε αγωνιστική δράση σε Νιγρίτα, Νέστορα Θεσσαλονίκης, Πανσερραϊκό, Ικάρους και Ορφέα Ν. Σκοπού. 
   Οι Gangsters ευχαριστούμε τους φίλους και συμπαραστάτες που πλαισίωσαν και φέτος την ετήσια συγκέντρωσή μας. Δεσμευόμαστε για ηχηρή και ποιοτική παρουσία στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το μπάσκετ, τον αθλητισμό γενικότερα και το ήθος σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής. ''



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου