Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ολοκλήρωση μεταγραφικής περιόδου 2023-2024

Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 15/2/2024 η μεταγραφική περίοδος, σύμφωνα με το άρθρο 1.5 του κανονισμού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2023-2024, με τις παρακάτω κινήσεις των ομάδων :

  • Παπαδόπουλος Γ. : DRINK TEAM -> ΒΙΣΑΛΤΕΣ (μεταγραφή με δικαίωμα συμμετοχής από τον 2ο γύρο κυπέλλου και την 9η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).
  • Ζιάκας Αθ. -> DRINK TEAM (ελεύθερος αθλητής, με δικαίωμα συμμετοχής από τον 2ο γύρο κυπέλλου και την 9η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).
  • Ζαχαριάδης Γ. -> ΔΙΑΣ (ελεύθερος αθλητής, με δικαίωμα συμμετοχής από την 10η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).
  • Πατσουράκος Στ. : ΕΡΜΗΣ -> REBELS (μεταγραφή με δικαίωμα συμμετοχής από την 10η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).
  • Λογοθετίδης Β. -> ΚΤΕΛ B.C. (ελεύθερος αθλητής, με δικαίωμα συμμετοχής από την 10η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).

  Υπενθυμίζεται για τους ελεύθερους παίκτες που προστέθηκαν στα ρόστερ των ομάδων, κατά την πρώτη αγωνιστική τους υποχρέωση να καταβάλουν το κόστος συμμετοχής τους (30 ευρώ) και να συνυπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής της ομάδας τους, προσκομίζοντας και αντίγραφο της ταυτότητας τους, σε συνεννόηση με την κ. Λίτσα Κουντουρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου