Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Έναρξη μεταγραφικής περιόδου 2023-2024

Υπενθυμίζεται πως από την 1/2/2024 έως και 15/2/2024 ενεργοποιείται η φετινή μεταγραφική περίοδος, σύμφωνα με το άρθρο 1.5 του κανονισμού. Διευκρινίζονται τα εξής : 


1. Απαγορεύεται (επί ποινή τιμωρίας παικτών και ομάδων σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΟΚ) σε όποιον παίκτη μετακινηθεί εντός της παραπάνω μεταγραφικής περιόδου, να συμμετέχει την ίδια αγωνιστική με την πρώην και την επόμενη ομάδα της επιλογής του και υποχρεούται να δηλώσει στην διοργανώτρια αρχή την αγωνιστική από την οποία θα ισχύει η μεταγραφή του. 

2. Κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μόνο μία προσθήκη αθλητή, ο οποίος είτε θα προέρχεται από άλλη ομάδα (μεταγραφή) είτε θα είναι ελεύθερος παίκτης που δεν αγωνίζεται φέτος με άλλη ομάδα του τουρνουά.

3. Για τους ελεύθερους παίκτες που θα προστεθούν στο ρόστερ των ομάδων, το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα 30 ευρώ ανά παίκτη, ενώ ταυτόχρονα υποχρεούται να συνυπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής της ομάδας του.

Οι παραπάνω δηλώσεις θα γίνονται επικοινωνώντας εντός της προβλεπό-μενης προθεσμίας με την Κουντούρα Λίτσα ή τον Φιλτζαντζή Θάνο.

Ανακοινώνονται οι έως σήμερα μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων : 

  • Παπαδόπουλος Γ. : DRINK TEAM -> ΒΙΣΑΛΤΕΣ (μεταγραφή με δικαίωμα συμμετοχής από τον 2ο γύρο κυπέλλου και την 9η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).
  • Ζιάκας Αθ. -> DRINK TEAM (ελεύθερος αθλητής, με δικαίωμα συμμετοχής από τον 2ο γύρο κυπέλλου και την 9η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).
  • Ζαχαριάδης Γ. -> ΔΙΑΣ (ελεύθερος αθλητής, με δικαίωμα συμμετοχής από την 10η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).
  • Πατσουράκος Στ. : ΕΡΜΗΣ -> REBELS (μεταγραφή με δικαίωμα συμμετοχής από την 10η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).
  • Λογοθετίδης Β. -> ΚΤΕΛ B.C. (ελεύθερος αθλητής, με δικαίωμα συμμετοχής από την 10η αγωνιστική πρωταθλήματος με την νέα του ομάδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου