Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«3o All Star Game “Benetton”»



Πρωτάθλημα Μπάσκετ Παλαιμάχων, Εργαζομένων & Ανέργων Δήμου Σερρών 2013 - 2014

«3o All Star Game “Benetton”»



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του πρωταθλήματος παλαιμάχων, εργαζομένων & ανέργων για τρίτη φορά θα πραγματοποιηθεί «All Star Game», οπού η επιλογή παικτών θα γίνει με ψηφοφορία. Οι ομάδες που καταλαμβάνουν, στην βαθμολογία, μέχρι και την δέκατη αγωνιστική τις θέσεις 1 – 3 – 5 – 7 – 9 – 11 – 13 – 15 - 17 απαρτίζουν την Κόκκινη Ομάδα, ενώ οι ομάδες που καταλαμβάνουν, στην βαθμολογία, μέχρι και την δέκατη αγωνιστική, τις θέσεις 2 – 4 – 6 – 8 – 10 – 12 – 14 -16 – 18 απαρτίζουν την Πράσινη Ομάδα.

Δικαίωμα συμμετοχής στη ψηφοφορία έχουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με την απαγόρευση ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν αθλητή της δικιάς τους ομάδας. Για την ανάδειξη των All Star Ομάδων  κάθε ομάδα ψηφίζει 12 Αθλητές από την κόκκινη ομάδα και 12 Αθλητές από την πράσινη ομάδα και είναι υποχρεωτικό να ψηφίζεται τουλάχιστον ένας αθλητής από κάθε ομάδα. Οι αθλητές της κάθε All Star Ομάδας θα είναι 14 και οι 2 τελευταίοι αθλητές θα επιλέγονται από την επιτροπή διεξαγωγής αγώνων του Τουρνουά

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες «Benetton», «New York», «Κρι Κρι» και «Νέκταρ».

Επίσης, θα γίνουν οι εξής διαγωνισμοί:

Α) Διαγωνισμός  «Knock Out ¨ Εν Κήπω ¨» (οι διαγωνιζόμενοι από κάθε ομάδα θα προκύψουν από διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί για κάθε ομάδα ξεχωριστά)

Β) 
Διαγωνισμός «Τριπόντων ¨Παν Μάρκετ¨» : οι διαγωνιζόμενοι θα προκύψουν ως εξής : Κάθε ομάδα δηλώνει έως 2 αθλητές της για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Τριπόντων ¨Παν Μάρκετ¨» . Δύο μέρες πριν από το «3o All Star Game “Benetton”», γίνεται ένας προκριματικός γύρος αυτών που έχουν δηλώσει οι ομάδες τους, ότι θα συμμετάσχουν στα τρίποντα και οι οκτώ (8) πρώτοι, τελικά θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό «Τριπόντων ¨Παν Μάρκετ¨» την ημέρα του All Star Game.

Γ) 
Διαγωνισμός « Συνεχόμενων Ελευθέρων Βολών¨Tzioni Summer Camp”: οι διαγωνιζόμενοι θα προκύψουν ως εξής : Κάθε ομάδα δηλώνει έως 2 αθλητές της (διαφορετικούς από τα τρίποντα) για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό « Συνεχόμενων Ελευθέρων Βολών “Tzioni Summer Camp ¨» . Δύο μέρες πριν από το «3o All Star Game “ Benetton ”» γίνεται ένας προκριματικός γύρος αυτών που έχουν δηλώσει οι ομάδες τους, ότι θα συμμετάσχουν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και οι οκτώ (8) πρώτοι, τελικά θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό «Συνεχόμενων Ελευθέρων Βολών “Tzioni Summer Camp”» την ημέρα του All Star Game.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου