Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δελτίο τύπου ''Πελαργών''

«Το BASKET μας ενώνει»!
Φιλικό Τουρνουά Μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό διοργάνωσε το Σάββατο 15 Μαρτίου ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας με τη συμμετοχή της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ και των «Πελαργών». Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο τοπικός Δήμος ανάλαβε πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ενισχύοντας το έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγάπη» προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες δημοτών του.
Οι αγώνες θα διεξήχθησαν στο κλειστό «Ι. Πατάκης» της Νίκαιας Λάρισας, το οποίο παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου Κιλελέρ και τον ΓΣ Νίκαιας και το πρόγραμμα περιελάμβανε τις εξής αναμετρήσεις:
13:00
ΣΒΚ Λάρισας - Βετεράνοι Θεσσαλονίκης
15:00
"Πελαργοί"- Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής
Ανάμεσα στα 2 παιχνίδια έγινε διαγωνισμός 3πόντων με συμμετοχή 2 αθλητών από κάθε ομάδα
Στους Βετεράνους Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν , μεταξύ άλλων, οι Χάρις Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Χρήστος Κουντουράκης και Τάκης Καρατζουλίδης, ενώ στην Ομάδα της Βουλής οι Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Περίπου 70 "Πελαργοί" από όλη την Ελλάδα κατέφθασαν απο την προηγούμενη στη Λάρισα για  να δώσουν το δικό τους  χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου και να υποστηρίξουν έμπρακτα το φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.
               Σημειώνεται ότι την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 10:00 στο κεντρικό ξενοδοχείο Park της Λάρισας έλαβε χώρα η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, στην οποία ανακοινώθηκαν για όλους τους Έλληνες Φιλάθλους οι εκδρομές υποστήριξης της «Επίσημης Αγαπημένης» στο προσεχές για το Mundobasket 2014 της Ισπανίας. 


Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Η Γραμματέας
ΦΩΤΗΣ ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΡΑΣΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου