Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Οι «Πράσινοι» κατέκτησαν το 6ο All Star Game του Πρωταθλήματος Εργαζομένων-Ανέργων και Παλαιμάχων



Μία πραγματική γιορτή του Σερραϊκού μπάσκετ έλαβε μέρος το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Απριλίου στο Κλειστό της Ομόνοιας όπου έλαβε μέρος το 6ο All Star Game του Πρωταθλήματος Εργαζομένων –Ανέργων και Παλαιμάχων του Δήμου Σερρών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα με τους παίκτες που φέτος ξεχώρισαν στα παρκέ της διοργάνωσης να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο ικανοποιώντας τους Σερραίους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Στις εξέδρες βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Αραμπατζής, ο Πρόεδρος του ΟΠΚΠΑ κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Βασίλης Τερζής και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταυρόπουλος. 

Διαγωνισμοί Τρίποντων-Ελευθέρων Βολών
Το 6ο All Star Game ξεκίνησε με τα προκριματικά των διαγωνισμών τρίποντων και ελευθέρων βολών απ όπου αναδείχθηκαν οι εξάδες των δύο τελικών. Στο διαγωνισμό τρίποντων όπου συμμετείχαν περισσότεροι από τριάντα αθλητές θέσεις στην τελική εξάδα έκλεισαν οι: Στέργιος Ροϊδης (Gangsters), ο Αντώνης Κυριακού (Red Frogs), ο Ανδρέας Μάλλος (Starks), ο Σπύρος Ιωαννίδης, ο Μιχαήλ Γεωργαλής (Cavacliers), ενώ λόγω ισοβαθμιών θα πραγματοποιηθεί «μίνι-γύρος μπαράζ» με την τελευταία θέση να πηγαίνει στον Σπύρο Τζελέπη (Bullets). Ο τελικός έλαβε μέρος μετά το τέλος της πρώτης περιόδου του αγώνα όπου νικητής αναδείχτηκε ο Στέργιος Ροϊδης με οχτώ εύστοχα τρίποντα και να λαμβάνει το βραβείο από τον Δήμαρχο Σερρών.

Όσον αφορά τον διαγωνισμό των ελευθέρων βολών, στον τελικό προκρίθηκαν οι: Αντώνης Κυριακού (Red Frogs), Ανδρέας Μάλλος (Starks), Φιλταντζής Αθανάσιος (Sharks), Μιχαήλ Γεωργαλής (Cavacliers), Θανάσης Κουμπαρούδης (Σκούταρι) και Σωτήρης Παυλίδης (Πελαργοί). Ο τελικός έλαβε μέρος μετά το τέλος της δεύτερης περιόδου με νικητή τον Αντώνη Κυριακού (Red Frogs) που πέτυχε έξι συνεχόμενες βολές. Τον νικητή βράβευσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Αραμπατζής. 

Νίκη των «Πράσινων» με 86-79 στον αγώνα του All-Star

Το ενδιαφέρον κέντρισε ο καθιερωμένος αγώνας Πράσινων-Κόκκινων, οι δύο ομάδες απαρτίζονταν από επίλεκτους παίκτες του Πρωταθλήματος. Τη νίκη κατέκτησε ύστερα από ένα χορταστικό ντέρμπι η πράσινη ομάδα με το τελικό 86-79 να αποτυπώνει την παραγωγικότητα του μάτς.
MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ζήσης Παπούδας ο οποίος βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Σερρών.  

Δεκάλεπτα: 20-18,22-16,23-24,21-21

Διαιτητές: Δημαδης-Νεδογλου Άρ.-Νεδογλου Ζαφ.

 ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ:(Βασιλειου) Γεωργαλης 5(1),Βαδιακας 5,Γεωργαντας 9,Παυλιδης 3,Μαλλος 7(1),Παπουδας 11,Ματζιουνης 18(2),Γκογκας Αθ. 5,Κουμπαρουδης 4(1),Ντικογλου 4,Μπανιος 7(1),Τζελεπης 8. 

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ:(Παναγιωτου-Τσουλκας) Μαλαμας 8,Κωτσιανης,Τσουλκας 15,Σταυροπουλος Αν.8(1),Σπληνας 4,Τζιμητροπουλος Ν. 10(2),Δημου 4,Δεμερτζης 5(1),Γκόγκας Ιωάν. 16,Γουνας 4,Βρατσιδης 5.




























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου