Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Μία βασιλόπιτα για….. Gangsters



Διασκέδαση αλά Gangsters είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 3/2 στο εστιατόριο «Μαντάμ» όπου η δημοφιλής ομάδα του Πρωταθλήματος Παλαιμάχων, Εργαζομένων και Άνεργων προέβη στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της.
Το παρών στην βραδιά έδωσε σύσσωμος ο κόσμος του Πρωταθλήματος Εργαζομένων οι οποίοι ευχήθηκαν για μία επιτυχημένη χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και φυσικά πολλά…καλάθια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, η Αντιδήμαρχος κ. Σοφία Μπιτζίδου και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταυρόπουλος.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ειδικό βραβείο για την προσφορά του έλαβε ο Δημήτρης Βρατσίδης, Προσωπικότητα της Χρονιάς αναδείχθηκε ο παλαίμαχος θρύλος των παρκέ Δημήτρης Γρίψιος, ενώ τέλος τον τίτλο του Gangster της χρονιάς κέρδισε ο Παναγιώτης Ανδρέου.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και κλήρωση με πλούσια δώρα. Όπως ήταν φυσικό η βραδιά έκλεισε με γλέντι και άφθονη διασκέδαση.       









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου