Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής


Οι μεγάλες διαφορές σε σκορ, ήταν το χαρακτηριστικό σε αρκετά παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής. 
Συγκεκριμένα το Bratsaki άντεξε για ένα ημίχρονο απέναντι στους Red Frogs, αφού στο δεύτερο ημίχρονο παραδόθηκε σχεδόν αμαχητί. Το τελικό σκορ (50 – 25) δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των 2 ομάδων. 
Μεγάλη διαφορά και στο παιχνίδι Gangsters – Fighters (50-18). Άξιο αναφοράς ότι οι Fighters δεν σκόραραν στην τελευταία περίοδο.
 Οι Starks πήραν κεφάλι από την αρχή και οι Rebels περιορίστηκαν στον ρόλο του κομπάρσου οπότε η εύκολη επικράτηση των Starks ήταν δεδομένη (20-37).
Ένα σερί 19-0 στην τρίτη περίοδο ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στην ομάδα Δίας απέναντι στους Bullets οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα (42-56).
Εύκολο απόγευμα είχε και η ομάδα των Sharks απέναντι στους Cavakliers (53-35), όπου Βαδιάκας και Βλάχος πέτυχαν περισσότερους πόντους (39) από ολόκληρη την ομάδα των Cavacliers.
Το πιο καλό παιχνίδι από πλευράς διακυμάνσεων ήταν το Παν Μάρκετ - Σκούταρι Toyota Ουστριάς (στα 30'' πριν το τέλος του παιχνιδιού το σκορ ήταν ισόπαλο) με τελικό σκορ 59-54 υπέρ των πρώτων. Κορυφαίος όχι μόνο του παιχνιδιού αλλά και όλης της δεύτερης αγωνιστικής ο Βρατσίδης όπου με 7/9 τρίποντα και 29 πόντους συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει πριν 2 εβδομάδες με την κατάκτηση του Super Cup για την ομάδα του Παν Μάρκετ,όπου είχε πετύχει 21 πόντους με 3/4 τρίποντα.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής Πελαργοί Εν Κήπω Ασφαλτική Α.Ε.  - Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών, οι δεύτεροι ήταν οι μεγάλοι νικητές με σκορ 51-57 οι οποίοι ανέτρεψαν γρήγορα το αρχικό -10 και γενικότερα διαχειρίστηκαν έξυπνα το παιχνίδι μη δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους τους να πιστέψουν ότι μπορεί να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση των 2 πρώτων θέσεων . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου