Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής

 Εύκολο ξεκίνημα στη φετινή διοργάνωση, για την κάτοχο του τίτλου, την ομάδα Πελαργοί Εν Κήπω Ασφαλτική Α.Ε., όπου δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την ομάδα των Fighters (50-30), η οποία όμως εμφανίστηκε με ελλείψεις.
Στο πρώτο χρονικά ματς της σεζόν 2015-2016, το Bratsaki κέρδισε την ομάδα των Rebels (39-33), όντας και οι δύο πρωτοεμφανιζόμενοι σε ένα παιχνίδι που άνοιξε στην τρίτη περίοδο και ουσιαστικά έδωσε και την νίκη στο Bratsaki.
Οι Gangsters «αγκομάχησαν» για να κάμψουν τους  Starks, που στην τελευταία άμυνα ξέχασαν τον Ματζιούνη μόνο του κάτω από το καλάθι και αυτός τους τιμώρησε (38-39). Στα 7,6 δευτερόλεπτα που απέμεναν δεν κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη.
Την ανατροπή χρειάστηκε να κάνουν οι Red Frogs για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Sharks (35-37) με καλάθι του Ανέστη Σταυρόπουλου 11 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού. Οι Red Frogs λίγο έλειψε να γίνουν ιδανικοί αυτόχειρες, αφού επέτρεψαν 3 σουτ είτε από επιθετικά ριμπάουντ, είτε από λάθη τους, όμως κανένα από αυτά δεν βρήκε στόχο.
Πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το σκορ επιβλήθηκαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Δίας στο ματς με τους Cavacliers (45-43) σε ένα πολύ ήρεμο παιχνίδι και μέσα σε πολύ αθλητικά πλαίσια.
Οι Bullets παίζοντας αρκετά καλά για τρία οκτάλεπτα πιθανόν θεώρησαν ότι θα κέρδιζαν εύκολα. Η ομάδα Σκούταρι Toyota Ουστριάς δέχτηκε μόλις 3 πόντους στο τελευταίο 8λεπτο και 2 λεπτά πριν τελειώσει, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με πολλά λάθη, δυνατές φάσεις, μεγάλη αστοχία στις βολές και από τους δύο. Τελικά πιο τυχερή η ομάδα των  Bullets όπου και κέρδισε με 34 -36.
Το υποτιθέμενο ντέρμπι μεταξύ Δικηγόρων και Παν Μάρκετ, ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αφού οι Δικηγόροι από την αρχή επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν άφησαν σε κανένα σημείο το Παν Μάρκετ να αντιδράσει και το κέρδισαν πολύ εύκολα με σκορ 59 – 44. Κορυφαίος όχι μόνο του παιχνιδιού αλλά και όλης της πρώτης αγωνιστικής  ο 48χρονος!!!! Σπύρος Ιωαννίδης που «σκότωσε» την πρώην ομάδα του.
Άτυχος της αγωνιστικής ο Γιάννης Αρχοντίδης όπου το διάστρεμμα που υπέστη θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 2 μήνες!!!
Μεγάλος απών ο υπεύθυνος του πρωταθλήματος Νίκος Ιλανίδης, όπου εγχειρίστηκε στο γόνατο (ρήξη χιαστού). Περαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου