Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

''Γκάζι'' Cafe Bar - Μαζί και στον τελικό



   Όλη την χρονιά το ''Γκάζι'' ήταν μαζί μας και μας στήριζε σε ότι εκδήλωση και αν κάναμε. Έχει προσφέρει παραπάνω από 40 φιάλες σε αγωνιζόμενους στο Τουρνουά που αναδείχθηκαν είτε στο Πρωτάθλημα, είτε στο All Star Game , είτε στο Κύπελλο καθώς και παντός είδους υλικά όπου και αν χρειαστήκαμε όπως μπλουζάκια στους αγωνιζόμενους, polo στους διαιτητές και στην γραμματεία, μπρελόκ σε όλους, ταξίδι σε υπερτυχερό. Όμως η παροχές δεν τελειώνουν εδώ. Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια του Μεγάλου Τελικού το ''Γκάζι'' Cafe Bar θα προσφέρει πάνω από 700 δροσιστικά cocktails (χωρίς αλκοόλ), πολλές μπύρες χωρίς αλκοόλ καθώς και μπύρα με γεύση μήλο, σε όλους τους θεατές που θα έρθουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον Τελικό σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μπουφέ που θα δώσει άλλο τόνο στην εκδήλωση. 
   Στο ημίχρονο του Μεγάλου Τελικού θα κληρώσει 1 ταξίδι για δύο άτομα καθώς και 10 μπουκάλια κρασί τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να τα απολαύσουν στο γνωστό σε όλους ''Sinatra''.
   Επίσης σε όλους τους θεατές του Τελικού θα δώσει μία εκπτωτική κάρτα της τάξεως του 20% για το ''Sinatra'' η οποία θα ισχύει από τις 10 εως και τις 20 Ιουνίου για όλα τα είδη του καταστήματος.
   Επιπλέον και  για τις 4 ομάδες του Final 4 υπάρχει η εξής παροχή: Μία φιάλη ανά ομάδα μετά τις απονομές στο ''Sinatra''.
   Το ''Γκάζι'' Cafe Bar στηρίζει τον αθλητισμό και «καρφώνει» και στον Τελικό του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εργαζομένων του Δήμου Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου