Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Τα βραβεία του πρωταθλήματος 2013 – 2014

1oς σκόρερ



Ιωαννίδης Σπύρος (Δικηγόροι)


Πρώτος σκόρερ με 353 πόντους αναδείχτηκε ο Σπύρος Ιωαννίδης από την ομάδα των Δικηγόρων. Έχοντας μέσο όρο 22,06 πόντους ανά παιχνίδι και ρεκόρ την φετινή περίοδο τους 56 πόντους εναντίον της ομάδας του Γ.Κ.Κ.Νιγρίτας, αποτελούσε πονοκέφαλο για κάθε αντίπαλη άμυνα και κάθε αντίπαλο προπονητή.







1ος στα τρίποντα


Ζαφειρόπουλος Γιώργος (Παλαίμαχοι Σερρών)


Πρώτος στα τρίποντα με 38 εύστοχα τρίποντα αναδείχτηκε ο Γιώργος Ζαφειρόπουλος από την ομάδα των Παλαιμάχων Σερρών. Έχοντας μέσο όρο 2,53 τρίποντα ανά παιχνίδι και ρεκόρ τα 5 την 9 αγωνιστική και συνολικά 153 πόντους φαίνεται ξεκάθαρα ότι το τρίποντο ήταν η αγαπημένη συνήθειά  του.







Καλύτερος Προπονητής


Μηλούσης Θάνος (Ασφαλτική ΑΕ Πελαργοί)(4 ψήφοι)

Οι Πελαργοί την κανονική περίοδο τερμάτισαν στην τρίτη θέση, έχοντας όμως την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, γεγονός που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από της ομάδες του Τουρνουά. Επίσης, η ομάδα των Πελαργών αγωνίζεται στον φετινό τελικό.









Φραντζέσκος Γιώργος (Red Frogs)(4 ψήφοι)

Όσο για τον coach των Frogs έδειξε να υποστηρίζει την θέση του πραγματοποιώντας ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να διαχειρίζεται το μεγάλο ρόστερ που είχε με άριστο τρόπο. Οι 2 coaches έχουν ιδιαίτερη σχέση αφού ο πρώτος είναι αθλητής του δευτέρου..






Ψηφίστηκαν ακόμα: Ρούλης Π. (3 ψήφοι), Τσανάκας, Γκαβανόζης Γ.Χρ. (2 ψήφοι), Τσιμπιλής, Μαντζαρίδης (1 ψήφος)




Πολυτιμότερος παίκτης (ΜVP)

Σπανός Παναγιώτης (Νέκταρ)(7 ψήφοι)

Πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο Σπανός Παναγιώτης από την ομάδα του Νέκταρ. Δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 283 πόντους, αλλά πρώτος σε μέσο όρο πόντων  με 23,58 ανά παιχνίδι, οδήγησε την ομάδα του Νέκταρ από την τελευταία θέση(18η) της βαθμολογίας που κατείχε στην τέταρτη αγωνιστική (στην 5η ενσωματώθηκε στην ομάδα) στην 8η που είναι και η καλύτερη στην ιστορία της στο πρωτάθλημα.




Ψηφίστηκαν ακόμα: Αρχοντίδης Γιάννης (3 ψήφοι), Ματζιούνης Παναγιώτης, Τερζής Ελισαίος, Πεπούδης Αντώνιος (2 ψήφοι), Τσούλκας Βαλάντης (1 ψήφος).




Καλύτερος αμυντικός

Κηρύκος Νίκος (Κρι Κρι)(7 ψήφοι)

Το… πολυεργαλείο που λέγεται Κηρύκος Νίκος κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού του Τουρνουά, από την ομάδα του Κρι Κρι. Πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα κάθε φορά που βρισκόταν στο παρκέ, έβαζε το εγώ κάτω από το εμείς, κάνοντας ευτυχισμένους τους συμπαίκτες, αφού αυτός επωμιζόταν την ¨βρώμικη» δουλειά, όποτε δικαιωματικά καταλαμβάνει την διάκριση αυτή. Επίσης είχε 6,35 πόντους ανά παιχνίδι.




Ψηφίστηκαν ακόμα: Βασιλείου Γιώργος, Σαββίδης Ισαάκ (2 ψήφοι), Τσιάπος Γιώργος, Μανδάλης Αναστάσιος, Σταυρόπουλος Αλέξανδρος, Αυγερινός Νίκος, Σταυρόπουλος Ανέστης, Κυριακίδης Ανδρέας (1 ψήφος).





Καλύτερη πεντάδα

Τρεις παίκτες ξεχώρισαν στη ψηφοφορία για την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Πρώτος  εξ αυτών ήταν ο Σπανός Παναγιώτης της Νέκταρ ο οποίος δεν είχε ανταγωνισμό στη θέση “3”, όπως ανταγωνισμό δεν είχε και στην θέση “2” ο Αρχοντίδης Γιάννης της Κρι Κρι, ενώ τρίτος ήταν ο Ματζιούνης Παναγιώτης (θέση 4) από τους Βισάλτες. Την καλύτερη πεντάδα του Τουρνουά συμπληρώνουν, στην θέση “1” ο Πεπούδης Αντώνιος από το S4 Σκούταρι και στην θέση “5” ο Τσούλκας Βαλάντης του Παν Μάρκετ.

1η καλύτερη πεντάδα







1. Πεπούδης Αντώνης (7 ψήφοι)





2. Αρχοντίδης Γιάννης (12 ψήφοι)







3. Σπανός Παναγιώτης (15 ψήφοι)
















4. Ματζιούνης Παναγιώτης (10 ψήφοι)













5. Τσούλκας Βαλάντης (6 ψήφοι)









2η καλύτερη πεντάδα






1. Ιακωβίδης Χρήστος (5 ψήφοι)








2. Ιωαννίδης Σπύρος (7 ψήφοι)













3. Κυριακίδης Ανδρέας (4 ψήφοι)







4. Τερζής Ελισσαίος (4 ψήφοι)








5. Τσιάπος Γιωργος (4 ψήφοι)










Ψηφίστηκαν ακόμα για 1η πεντάδα:
Ροΐδης (3 ψήφοι),Γκαβανόζης Γ.Χρ., Ρουλής Χρ., Αυγερινός, Σταυρόπουλος Αν, Παπαδημητρίου,  Δρακούλης, Μάλλος (1 ψήφος).  



Κύπελλο ήθους

Sharks


Στην πρώτη παρουσία τους η ομάδα των Sharks κέρδισε τις εντυπώσεις με την συμπεριφορά της απέναντι στις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά και για την οργάνωση που είχαν καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων (μεγάλη συμμετοχή των παικτών στους αγώνες, συστηματικές προπονήσεις,ενημέρωση μέσω διαδικτύου).Έτσι λοιπόν η επιτροπή του πρωταθλήματος έχοντας συνολική εικόνα όλων των ομάδων αποφάσισε το κύπελλο ήθους να δοθεί στην ομάδα των Sharks. 


Τιμητική διάκριση παίκτη

Γκαβανόζης Γ.Χρ.

 Για 14 συνεχόμενα χρόνια ο Γκαβανόζης Γ.Χρ. τιμά με την παρουσία του το πρωτάθλημα μπάσκετ παλαιμάχων, εργαζομένων και ανέργων του δήμου Σερρών έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων, τόσο με την συμπεριφορά του εντός παρκέ (είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής) αλλά και εκτός παρκέ. Έτσι η επιτροπή αποφάσισε η τιμητική διάκριση παίκτη για τη φετινή χρονιά να δοθεί στον παραπάνω παίκτη. 







Υ.Γ. Ο MVP του πρωταθλήματος , ο καλύτερος αμυντικός, ο καλύτερος προπονητής & οι καλύτερες πεντάδες τους πρωταθλήματος αναδείχθηκαν κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ όλων των ομάδων ενώ το κύπελλο ήθους και η τιμητική διάκριση παίκτη θα δοθούν ύστερα από απόφαση της επιτροπής του πρωταθλήματος.  
Υ.Γ.2 Ο 1ος σκόρερ & ο 1ος στα τρίποντα αναδείχθηκαν από την κανονική διάρκεια τους πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου