Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Energy - Παν Μάρκετ 42 - 50 (1η Αγωνιστική)

Σε ένα παιχνίδι που είχε τα στοιχεία του ντέρμπι για 25 λεπτά η ομάδα των Energy κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά όχι και των αγώνα. Η ομάδα του Παν Μάρκετ (πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν πριν τον αγώνα)έκανε αυτό που έπρεπε την τελευταία περίοδο και δεν άφησε τους Energy να κάνουν την μίνι έκπληξη. Η ομάδα των Energy, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, με παίκτες αρκετά γυμνασμένους και ανταγωνιστικούς που μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής. Ομάδα που αποτελείται από παίκτες που έχουν μπασκετική παιδεία και σίγουρα θα είναι δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα του Πρωταθλήματος.
Το Παν Μάρκετ είναι σίγουρα το μεγάλο ερωτηματικό του Πρωταθλήματος. Αν η ομάδα παραταχθεί με όλους τους παίκτες τους οποίους φημολογείται ότι θα συμμετέχουν στο ρόστερ και δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι (Οικονόμου Ν., Παραμανίδης, Ποργιόπουλος, Αθανασιάδης, Κακαρίδης Δ., Σπανός) μαζί με αυτούς που αγωνίστηκαν και καταφέρει ο υπεύθυνος της ομάδας Τάσος Παναγιώτου να τους δώσει διακριτούς ρόλους, η ομάδα ίσως και να είναι η πληρέστερη ομάδα του Τουρνουά. Ο χρόνος θα δείξει.

Οκτάλεπτα : 13 -10, 12 – 11, 07 -09, 10 – 20.

Διαιτητές : Οικονόμου - Γιαννούλης

Συνθέσεις :

Energy : Ζλατίντζης, Χίντζιος, Αραπάκης, Χαμάλης 12, Νυκτοπάτης, Σιάντσης 4(1), Κυριακού 8(2), Παπάζογλου 4, Σώχαλης, Χρυσάφης 6, Κούνης, Δρακούλης 8.

Παν Μάρκετ: Ιακωβίδης 11, Τσούλκας 2, Παναγιώτου 5, Χορταράς, Κυριακίδης 8, Ζλάτκος 13, Χρυσανθίδης 11, Υφαντής, Παπαδόπουλος Αθ.,.


MVP Αγώνα:  Χρυσανθίδης (Παν Μάρκετ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου