Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«2o ALL STAR GAME “NEW YORK”»


   Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Τουρνουά εργαζομένων για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί «ALL STAR GAME», οπού η επιλογή παικτών θα γίνει με ψηφοφορία. Οι ομάδες που καταλαμβάνουν, στην βαθμολογία, μέχρι και την δωδέκατη αγωνιστική τις θέσεις 1 – 3 – 5 – 7 – 9 – 11 – 13 – 15 απαρτίζουν την ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ,  ενώ οι ομάδες που καταλαμβάνουν, στην βαθμολογία, μέχρι και την δωδέκατη αγωνιστική, τις θέσεις 2 – 4 – 6 – 8 – 10 – 12 – 14  -16 απαρτίζουν την ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ.
   Δικαίωμα συμμετοχής στη ψηφοφορία έχουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Τουρνουά με την απαγόρευση ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν αθλητή της δικιάς τους ομάδας. Για την ανάδειξη των ALL STAR ΟΜΑΔΩΝ  κάθε ομάδα ψηφίζει  12 Αθλητές από την κόκκινη ομάδα και 12 Αθλητές  από την πράσινη ομάδα και είναι υποχρεωτικό να ψηφίζεται τουλάχιστον ένας αθλητής από κάθε ομάδα. Οι αθλητές της κάθε ALL STAR ΟΜΑΔΑΣ θα είναι 14 και οι 2 τελευταίοι αθλητές θα επιλέγονται από τους προπονητές του ALL STAR GAME και την επιτροπή διεξαγωγής αγώνων του Τουρνουά
   Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες «ΚΡΙ ΚΡΙ» και «ΝΕΚΤΑΡ».

   Επίσης, θα γίνουν οι εξής διαγωνισμοί:
Α) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  «KNOCK OUT ¨ ΕΝ ΚΗΠΩ ¨» 
(οι διαγωνιζόμενοι από κάθε ομάδα θα  προκύψουν από διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί για κάθε ομάδα ξεχωριστά)  
Β) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ¨ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ ¨» 
Oι διαγωνιζόμενοι θα προκύψουν ως εξής : Κάθε ομάδα δηλώνει έως 2 αθλητές της για να συμμετάσχουν στον  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ¨ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ¨» . Δύο μέρες πριν από το «2o ALL STAR GAME “NEW YORK”», γίνεται ένας προκριματικός γύρος αυτών που έχουν δηλώσει οι ομάδες τους, ότι θα συμμετάσχουν στα τρίποντα και οι οκτώ (8) πρώτοι, τελικά θα συμμετέχουν στον  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ¨ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ¨» την ημέρα του ALL STAR GAME.
Γ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ « ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΒΟΛΩΝ ¨ACA ENERGY ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ¨» :  
   Oι διαγωνιζόμενοι θα προκύψουν ως εξής : Κάθε ομάδα δηλώνει έως 2 αθλητές της (διαφορετικούς από τα τρίποντα)  για να συμμετάσχουν στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ « ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΒΟΛΩΝ ¨ACA ENERGY ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ¨» . Δύο μέρες πριν από το «2o ALL STAR GAME “ NEW YORK ”»  γίνεται ένας προκριματικός γύρος αυτών που έχουν δηλώσει οι ομάδες τους, ότι θα συμμετάσχουν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και οι οκτώ (8) πρώτοι, τελικά θα συμμετέχουν στον  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ  «ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΒΟΛΩΝ ¨ACA ENERGY ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ¨» την ημέρα του ALL STAR GAME.
   Το σχετικό έντυπο το οποίο θα δοθεί στις ομάδες (εναλλακτικά μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ), θα πρέπει να το παραδώσουν ως την Δευτέρα 15/04/2013 είτε στον υπεύθυνο του πρωταθλήματος είτε αποστέλλοντας το ηλεκτρονικά στο e-mail: basketergserres@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου